De kleuren van Farrow & Ball

  • Scherp geprijsde verf
  • Moderne mengcomputers
  • Hoge kwaliteit topverf

Van het merk Farrow & Ball bieden wij u bij Verfamsterdam verschillende kleuren aan. Verfamsterdam is dé groothandel als het gaat om verf en lak. Wij bieden u een ruim assortiment aan, zo vindt u alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan met uw project.

Sikkens-Alphatex-SF

Heeft u interesse in onze Sikkens verf?

Bekijk de webshop

Van het merk Farrow & Ball bieden wij diverse kleuren aan

Met de kleuren van Farrow & Ball kunt u alle kanten op. U kunt namelijk verf van dit merk bestellen voor binnen en buiten het huis. Misschien bent u op zoek naar muurverf? Of zoekt u een goede primer? Met het merk Farrow & Ball zit u altijd goed. Er zijn tevens primers verkrijgbaar in diverse kleuren, zo weet u zeker dat de verf goed zal dekken. Heeft u de kleur gevonden die u zocht? Plaats van zeker een bestelling in onze webshop of breng een bezoek aan onze schilderswinkel in Amsterdam.

Bestel de kleur die u nodig hebt

Wij zijn dé verfgroothandel in Amsterdam en de rest van Nederland. Wilt u graag aan de slag met de kleuren van het merk Farrow & Ball? Of wilt u graag aan de slag met onze andere merken, bijvoorbeeld Little greene? Bestel dan de kleuren die u nodig heeft. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel dan 020-663 96 55 of stuur een e-mail naar info@Verfamsterdam.nl.

Lakken
Voor buiten gebruik
Lakken
Voor binnen gebruik
Lakken
Voor buiten gebruik
Lakken
Voor binnen gebruik
Lakken
Voor binnen gebruik
Lakken
Voor buiten gebruik
Lakken
Voor buiten gebruik
Lakken
Voor buiten gebruik